Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
KPN

Lees reviews en ervaringen over KPN

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2011

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  ik woon in den haag ik heb 2 kastjes en prima beeld ook als ik op mijn boot ben met dat kleine antennetje en dan kom ik overal dus ik hoop dat jullie klachten ook snel voorbij zijn
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Arie, hang een een buitenantenne ( voor een paar tientjes)
  op een hoog punt aan je huis, en kijk dan eens naar de signaalkwaliteit!
  Bij Digitenne ALTIJD een buitenantenne gebruiken!
  Bert.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  ik heb hier drie single tuners van kpn. sinds enige tijd is het signaal hoogstens 60 procent en hebben wij veel storing, strepen door het beeld, stilstaand beeld en soms geen signaal. wij wonen in de regio dordrecht/gorinchem. het verplaatsen van de antenne helpt ook niet. ben er ziek van want je betaald toch voor een goed werkend product? ga morgen maar eens bellen of kpn bereid is om ons tegemoet te komen.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  marchel op 28-11-2011 om 11:36
  interactieve tv van kpn: na 5 digitale ontvangers te hebben omgeruild eindelijk ontvangst via draadloosnetwerk. Sinds 2.5 week last van ontvangst: beeld staat stil/ hapert, geluid valt weg kortom drama.Ook wanneer er rechtstreeks via experia box contact wordt gemaakt.Volgens kpn zit er een storing in electriciteit net. Zeer slechte afhandeling van klacht, 3x gebeld met opzeggen abbonement, hebben ze het te druk op die afdeling. We bellen wel terug, nou niet dus!! week gewacht. Hoezo klant vriendelijk. PS begin ook maar niet aan digitenne in midden drenthe dit werkt nl. ook niet.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Bij Digitenne ALTIJD een buitenantenne gebruiken doet wonderen...Dames en heren..Rijdt de trein bij u door het huis???
  Zo had ik hem nog niet gehoord...hahaha.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Mogge .....hoop reaktie s gelezen maar we hebben totaal geen last van slecht ontvangst .....eerst kastje was nog van digitenne zelf voor dat kpn er verder mee ging toen wel veel problemen gehad (onweer,wind,trein die voorbij kwam...weg beeld) maar sinds de laaste jaren totaal niks meer....hebben nu systeem met insteek kaart en de ontvanger gewoon bij het raam gezet maar super beeld hoor .....dus ja ...mss komt het door de buurt waar je woont ......ivm nog geen landelijke dekking .....
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Je wordt er gek van steeds die storing
  Ik heb nu al 3 kastjes gebruikt en blijkt dat het oude kastje met oude serienummer nog in je maag wordt geduwd. Smoesjes te over als je ze beld.Ik heb een reserve kastje aangevraagd voor als die andere de geest geeft..

  KPN weg ermee

 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  jurjen z op 14-11-2011 om 17:46
  Ik hier,,,,,,,
  Zo juist weer opnieuw zenders laten zoeken,
  En verdomd hij doet het weer!
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  ammerlaan op 13-11-2011 om 20:35
  bbc toch mooi eindelijk zonder reclame.eindelijk F1 kijken zonder reclame.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  jurjen z op 13-11-2011 om 19:55
  Ik hier weer ,vandaag geen enkele rtl zender te ontvangen!!
  ned 1,2en 3 ronduit K*T

  moest de F1 volgen via de BBC?

  omrop fryslan en tv drenthe zonder problemen


  weer 9 euro naar de sodemieter..............maar even weer wat verhogen naar 9,50 euri per maand.kan ik mooi opzeggen.........

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie