Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
KPN

Lees reviews en ervaringen over KPN

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  michael op 16-12-2012 om 21:51
  heb al jaren tot tevredenheid triple play, dus incl. interactieve tv. Leek leuk dat je op de ipad dat binnen je eigen wifi omgeving ook kon gebruiken. Helaas heeft de `td` de app veranderd en moet je die upgraden. En daar is dan ook weer een ios upgrade voor nodig. Nu kan ik die app niet meer gebruiken. Dat is toch gek?
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Als de antenne goed is afgesteld (bij mij 99%) dan heb ik een scherp beeld en heel af en toe kleine blokjes, maar dat is te verwaarlozen.
  Jammer dat er geen Duitse zenders bij zitten (is tenslotte onze buurman). Deze liever dan de Engelse. Daar kijk ik niet naar.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Met buitenantenne een prima ontvangst. Tot een paar maanden geleden het beeld ineens slecht werd. Kpn gebeld en er is een nieuw kastje gestuurd. En alles werkt weer perfect , prima beeld zonder storingen.
  Dus het kan wel.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Sam.....het 1 e abonnement bij Ziggo was 8 gulden (!!) per maand, leef je nog in de vorige eeuw.....??? Is je loon /uitkering ook blijven steken in de vorige eeuw....
  Digitenne nu € 9,66 per maand, Ziggo 18 eurooo.......
  Bert.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Het eerste abonnement op Digitenne was 5 euro per maand. Voor dat bedrag kon je 3 Televisies aansluiten wanneer je 2 extra smartcards erbij kocht, de eerste was gratis.
  Inmiddels kost na een paar jaar Digitenne 9.50 euro per maand en betaal je per smartcard extra 4 euro per maand. Dus 17.50 per maand voor 3 televisies. Dat staat niet op de website en wanneer je al een abonnement hebt komt er ieder jaar ongemerkt een verhoging bij want het wordt automatisch afgeschreven.Met de moderne televisies is er alleen nog maar een insteekkaart nodig dus de kosten voor KPN worden minder.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Jo Niemant op 7-7-2012 om 09:42
  Waarom hebben jullie alleen die domme engelse zenders,geef mij maar dan liever de duitse zenders
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Hockeyer op 22-6-2012 om 00:51
  Gerard: Het is inderdaad zo dat het tegenwoordig verplicht is om extra ontvangers te huren bij KPN. Deze kunnen niet meer gekocht worden via KPN. Ook smartcards worden niet meer door KPN verkocht. Hierdoor is het tegenwoordig (als je 3 tv`s aan wilt sluiten) niet meer voordelig om Digitenne af te sluiten. Voor het abonnement inclusief een eerste ontvanger betaal je €9,50 p/m, twee extra ontvangers: € 8,00 p/m (recorders zijn duurder). Je komt dan uit op € 17,50 p/m. Je ben vergeleken met Ziggo (€ 17,20 p/m) nu zelfs iets duurder uit met Digitenne als je 3 televisies aansluit.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Gerard op 14-6-2012 om 02:43
  Ron: Ik heb toch echt begrepen dat KPN nu weigert om een 2e of 3e smartcard te activeren op een abonnement als je er ook niet meteen voor 4 euro een tuner van hun bij huurt. Weet iemand hoe het echt zit? Ben je tegenwoordig verplicht om 17,50 euro per maand te betalen als je Digitenne met 3 ontvangers wilt gebruiken?
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Bij ons is de ontvangst na werkzaamheden aan digitenne na het opnieuw instellen van de zenders behoorlijk verslechterd. Buitenlandse free to air zenders (buiten digitenne om) kunnen wij nu helemaal niet meer ontvangen en we hebben regelmatig storingen op een groot aantal andere zenders die wel via digitenne binnen komen. @Frank woon jij ook in Limburg?
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Sinds een paar maanden is de ontvangst alleen in de ochtend nog goed, maar de hele avond ronduit beroerd. De hele tijd valt om de anderhalve minuut het beeld weg, op zwart en keert weer terug, soms alleen geluid en geen beeld. Alle andere apparaten in huis uitgezet die mogelijk interfereren, mag niet baten. KPN heeft ontvanger, smartcard en voeding e.d. opnieuw gestuurd, maar werkt ook niet. Er zijn ook geen andere Digitenne gebruikers met dergelijke storingsmeldingen in ons postcodegebied. Op zoek naar een andere TV-aanbieder of heeft iemand nog tips?

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie