Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
KPN

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  Beoordeling
  michael 16-12-2012 - 21:51

  heb al jaren tot tevredenheid triple play, dus incl. interactieve tv. Leek leuk dat je op de ipad dat binnen je eigen wifi omgeving ook kon gebruiken. Helaas heeft de `td` de app veranderd en moet je die upgraden. En daar is dan ook weer een ios upgrade voor nodig. Nu kan ik die app niet meer gebruiken. Dat is toch gek?

  Beoordeling
  Ben 7-12-2012 - 21:02

  Als de antenne goed is afgesteld (bij mij 99%) dan heb ik een scherp beeld en heel af en toe kleine blokjes, maar dat is te verwaarlozen.
  Jammer dat er geen Duitse zenders bij zitten (is tenslotte onze buurman). Deze liever dan de Engelse. Daar kijk ik niet naar.

  Beoordeling
  Irene 4-12-2012 - 16:41

  Met buitenantenne een prima ontvangst. Tot een paar maanden geleden het beeld ineens slecht werd. Kpn gebeld en er is een nieuw kastje gestuurd. En alles werkt weer perfect , prima beeld zonder storingen.
  Dus het kan wel.

  Beoordeling
  Bert 1-10-2012 - 23:23

  Sam.....het 1 e abonnement bij Ziggo was 8 gulden (!!) per maand, leef je nog in de vorige eeuw.....??? Is je loon /uitkering ook blijven steken in de vorige eeuw....
  Digitenne nu € 9,66 per maand, Ziggo 18 eurooo.......
  Bert.

  Beoordeling
  Sam 30-9-2012 - 12:55

  Het eerste abonnement op Digitenne was 5 euro per maand. Voor dat bedrag kon je 3 Televisies aansluiten wanneer je 2 extra smartcards erbij kocht, de eerste was gratis.
  Inmiddels kost na een paar jaar Digitenne 9.50 euro per maand en betaal je per smartcard extra 4 euro per maand. Dus 17.50 per maand voor 3 televisies. Dat staat niet op de website en wanneer je al een abonnement hebt komt er ieder jaar ongemerkt een verhoging bij want het wordt automatisch afgeschreven.Met de moderne televisies is er alleen nog maar een insteekkaart nodig dus de kosten voor KPN worden minder.

  Beoordeling
  Jo Niemant 7-7-2012 - 09:42

  Waarom hebben jullie alleen die domme engelse zenders,geef mij maar dan liever de duitse zenders

  Beoordeling
  Hockeyer 22-6-2012 - 00:51

  Gerard: Het is inderdaad zo dat het tegenwoordig verplicht is om extra ontvangers te huren bij KPN. Deze kunnen niet meer gekocht worden via KPN. Ook smartcards worden niet meer door KPN verkocht. Hierdoor is het tegenwoordig (als je 3 tv`s aan wilt sluiten) niet meer voordelig om Digitenne af te sluiten. Voor het abonnement inclusief een eerste ontvanger betaal je €9,50 p/m, twee extra ontvangers: € 8,00 p/m (recorders zijn duurder). Je komt dan uit op € 17,50 p/m. Je ben vergeleken met Ziggo (€ 17,20 p/m) nu zelfs iets duurder uit met Digitenne als je 3 televisies aansluit.

  Beoordeling
  Gerard 14-6-2012 - 02:43

  Ron: Ik heb toch echt begrepen dat KPN nu weigert om een 2e of 3e smartcard te activeren op een abonnement als je er ook niet meteen voor 4 euro een tuner van hun bij huurt. Weet iemand hoe het echt zit? Ben je tegenwoordig verplicht om 17,50 euro per maand te betalen als je Digitenne met 3 ontvangers wilt gebruiken?

  Beoordeling
  Theo 8-6-2012 - 12:29

  Bij ons is de ontvangst na werkzaamheden aan digitenne na het opnieuw instellen van de zenders behoorlijk verslechterd. Buitenlandse free to air zenders (buiten digitenne om) kunnen wij nu helemaal niet meer ontvangen en we hebben regelmatig storingen op een groot aantal andere zenders die wel via digitenne binnen komen. @Frank woon jij ook in Limburg?

  Beoordeling
  Frank 24-5-2012 - 23:06

  Sinds een paar maanden is de ontvangst alleen in de ochtend nog goed, maar de hele avond ronduit beroerd. De hele tijd valt om de anderhalve minuut het beeld weg, op zwart en keert weer terug, soms alleen geluid en geen beeld. Alle andere apparaten in huis uitgezet die mogelijk interfereren, mag niet baten. KPN heeft ontvanger, smartcard en voeding e.d. opnieuw gestuurd, maar werkt ook niet. Er zijn ook geen andere Digitenne gebruikers met dergelijke storingsmeldingen in ons postcodegebied. Op zoek naar een andere TV-aanbieder of heeft iemand nog tips?

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.