Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
KPN

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  Beoordeling
  3
  WSA 12-8-2016 - 12:40

  Ik ben per 11 mei 2016 overgestapt van Ziggo naar KPN 3-in-1. Ik kreeg eerst alleen bevestiging van KPN, dat ik met de vaste telefoon was overstapt en na een paar keer zelf navragen, kreeg ik pas bevestiging, dat ik ook met internet en TV overgestapt was. Daarna kreeg ik zonder vooraankondiging de modem, etc. thuis gestuurd. Dat pakje was toen bij de buren afgegeven, want wij waren niet thuis, omdat wij niet wisten, dat er iets opgestuurd zou worden. De vaste telefoon is prima, internet is over het algemeen ook goed, soms een beetje traag. Alleen TV-beeld en geluid blijven soms hangen. Met kabel of draadloos, dat maakt niet zoveel uit. Hierover heb ik een klacht ingediend en mijn man heeft een paar keer gebeld, omdat volgens hem het signaal niet sterk genoeg is. Maar volgens KPN ligt het daar niet aan, 1 van de 2 kastjes is toen vervangen, maar dat gaf geen verbetering. Na een paar keer chatten konden we een installatiemonteur krijgen. Daarvan hadden we nog geen gebruik gemaakt. Die monteur wilden ze in eerste instantie niet gratis laten komen, want dat zou alleen binnen 2 weken na de aansluitdatum kunnen volgens "Marleen" met wie ik gechat heb op 4 augustus 2016. Ze kon niet aangeven waar dit stond vermeld, omdat dat ook nergens staat vermeld.... Verder zouden wij volgens "Marleen" een WIFI-extender hebben, die niet geschikt is voor TV (TP-Link). Maar die is wel degelijk geschikt, voor Smart TV's om precies te zijn. Dus haar informatie was niet correct. Nog een keer gechat met "Kevin" op 4 augustus en "Linda" op 5 augustus. Er zou een gratis installatiemonteur komen. Gisteren, 11 augustus 2016, zou hij tussen 15:00 en 17:00 komen. Niemand gezien, niets gehoord. Vandaag, 12 augustus, weer gechat, nu met "Nynke". Stond er helemaal geen monteur ingepland en ze konden dat ook niet meer toevoegen omdat de "order gereed was". Die order is mijns inziens helemaal niet gereed. Ik moest een nieuwe afspraak maken, zelf bellen of gebeld worden. Nu hoeft het al niet meer. Ik heb weer een klacht ingediend en doorgegeven, dat ik per april volgend jaar opzeg. De informatievoorziening is soms niet goed of totaal incorrect, je klacht wordt kennelijk niet zo serieus genomen, de service is slecht, een excuus kan er nauwelijks van af en aan compensatie doen ze al helemaal niet.

  • Over "Kevin", "Linda" en "Nynke ben ik wel te spreken.
  • Zorg dat je medewerkers voldoende kennis van zaken hebben, dat ze altijd bij klachten eerst excuses aanbieden, dat je ervoor zorgt, dat klanten niet zelf overal steeds achteraan moeten bellen of emailen en dat je voor compensatie zorgt.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.