Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Ziggo

Ziggo reviews en ervaringen

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ziggo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ziggo. Is Ziggo je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Ziggo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Ziggo

  Beoordeling
  1
  André Blokker 30-12-2018 - 22:20

  Zeer slechte ervaring.
  Als je een offerte op Wil vragen, willen ze je bankrekening nummer al hebben !!
  Als je die niet wil geven, komt er geen offerte.
  Alsof een offerte al een opdracht is.
  Te groot geworden, geen oog meer voor een potentiële klant.

  Beoordeling
  1
  Anoniem 23-12-2018 - 18:49

  Ongeloofelijk slechte verbinding. 2 keer monteur langsgeweest en bij ons was er 'niks mis', dan begrijp ik niet waarom ons internet minimaal 5 keer per dag weg moet vallen. Echt heel erg slecht en ongeloofelijk veel spijt dat we hier een abbonement hebben. Internet bij ziggo heb je he-le-maal niks aan!!!!

  • Niks
  • Alles
  Beoordeling
  1
  Ktziggo 18-12-2018 - 20:01

  Wat een schaamteloos bedrijf is dit. Ze adverteren met van alles maar maken niks waren. Uren met de helpdesk gezeten maar niks dan standaardantwoorden. Ziggo lijdt duidelijk aan grootheidswaanzin en heeft heen tijd en zin meer om klanten te helpen.

  • Geen
  • Ziggo zelf
  Beoordeling
  1
  René 7-12-2018 - 18:27

  We hebben een 200 Mbps verbinding met Ziggo. Ik kreeg te horen van een van hun "gewaardeerde" medewerkers dat het geen ik overhield zijnde 37 Mbps toch ruim voldoende was om het internet op te kunnen. Ik heb inmiddels een nieuwe router gekocht,deze bedraad aangesloten aan het brakke Ziggo modem en heb nu 165Mbps op wifi.Er is me afgelopen week
  een nieuw modem toe gezegd van een ander type als wat ik nu had. Wat werd er vandaag bezorgd?!? Een zelfde brak
  modem als dat ik reeds had staan. Ziggo

  zou z'n ogen uit de kop moeten schamen en ofwel prestaties gaan leveren of wel alle activiteiten staken. Het lijken verdorie wel
  of je een loodgieter vraagt om een muur te
  stucen. Verstand van zaken hebben ze hier niet.

  • Als ze zo doorgaan vermoed ik dat ze van zelf ophouden met bestaan. Kan mij niet snel genoeg gaan.
  • Zo'n beetje alles
  Beoordeling
  1
  J. Bijsterbosch 6-12-2018 - 21:16

  Sinds we bij Ziggo zijn overgestapt van analoog naar digitaal, hebben we alleen maar schokkerig en blokkerig televisiebeeld. Ziggo is telefonisch vanwege drukte nooit telefonisch te bereiken en via de site wordt je van het kluitje naar het riet gestuurd. Kortom je probleem kan niet worden opgelost. Heb nog analoog, ga niet over naar digitaal of stap dan over naar KPN. T'scheelt je minstens een hartaanval.

  • Klanten met klachten beter helpen ipv ze het bos insturen.
  Beoordeling
  1
  Lala 30-11-2018 - 19:21

  Vreselijk!
  Internet ligt er dagelijks meerdere malen uit, tv geeft nog vaker storing.
  Wanneer je er over belt kan er nooit een monteur op korte termijn komen, je mag altijd 3 weken wachten.
  1 dag later weer precies hetzelfde probleem.

  Ziggo komt er bij mij nooit meer in!

  • Monteur, klantenservice, producten zelf!
  Beoordeling
  1
  Michel 25-11-2018 - 09:00

  Al sinds de analoge zenders uit de lucht gehaald zijn hier in Dordrecht en na het bezoek van een monteur die kabels heeft vervangen nog steeds last van blokkerig beeld.. Tv kijken is echt niet te doen zo erg.. Boven maar de helft van de zenders.. Er wordt gewoon absoluut niks aan gedaan en de hele straat en omgeving meld de zelfde problemen... Dus ga liever oor glasvezel. Service is echt ruk want ze laten je gewoon zitten en doen er niks aan

  Beoordeling
  8
  Luc Dogge 25-11-2018 - 08:06

  De producten op zich zijn prima. Echter zodra er iets niet werkt begint de ellende. Je krijgt dan te maken met een helpdesk die eigenlijk zo goed als niet weet en niets kan oplossen. Momenteel heb ik de 4de case lopen waar maar geen oplossing voor komt.

  Gezien de product op zich stap ik niet over. Ik blijf ze trouw, dit ondanks de zeer slechte helpdesk die nog dommer is dan de kleine teen van een ezel. Niet dat ik wil beledigen, maar serieus, de helpdesk medewerkers weten totaal niet waar ze over praten.

  Nu is dit hun niet persoonlijk kwalijk te nemen. Uiteraard ligt dit aan een verkeerd en/of onvoldoende trainingstraject. Gedurende de 12+ jaar dat ik klant ben heb ik van alles behalve de helpdesk zien verbeteren.

  Gelukkig ben ik zelf vanuit mijn kennis in staat veel problemen zelf op te lossen. Maar ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen het geval is, en dat maakt het lastig om Ziggo klant te zijn.

  Ik gebruik Ziggo zowel privé als ook zakelijk. Ik moet eerlijk zeggen dat de zakelijke helpdesk van Ziggo toch wel van een behoorlijk hoger niveau is dan die voor de consument. Zakelijk zeg ik thumbs up! Particulier ben ik van mening dat de helpdesk consumenten zeer zeer slecht is.

  • Prima producten, snelheden worden altijd gehaald, mits er geen probleem in het netwerk is.
  • Zeer slechte consumenten helpdesk, wat rommelige onduidelijke gerbuikers omgeving, ik bedoel dan de mijn Ziggo waar je je gegevens en instellingen kunt aanpassen.
  Beoordeling
  9
  Heidy Blom 23-11-2018 - 11:52

  Ik heb contact via het bel me terug van Ziggo en werd heel snel terug gebeld en super goed geholpen door ... bedankt Zigg, ik ben heel tevreden

  Opmerking van de redactie 27-11-2018 - 09:58
  AUB geen namen van medewerkers
  Ziggo gaat je nieks aan 20-11-2018 - 23:04

  Slechte service

  • Helemaal geen pluspunten mijn advies ziggo is de ergste 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.