Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Online.nl

Lees reviews en ervaringen over Online.nl

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Online.nl geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Online.nl. Is Online.nl je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2010

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Online.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Af Gezet op 11-10-2010 om 15:47
  Neem nooit een abonnement bij Online!  Ik heb via internetten.nl een abonnement afgesloten bij Online voor 22,50 euro per maand. Ondanks dat dit door hen bevestigd werd, bleek later dat ze mij maandelijks 27,50 in rekening brachten.

  Ik heb ruim een uur aan de telefoon gezeten met hun helpdesk om dit rechtgezet te krijgen, maar men bleef volhouden dat dat niet kon en dat ik mijn bewijzen maar moest faxen (ja inderdaad faxen, want e-mail hebben ze daar niet ???).

  Ik heb voor 10 euro belkosten gemaakt met de helpdesk die ik niet van ze vergoed krijg, ik mag mijn abonnement niet opzeggen, want dat loop nog 8 maanden en het enige wat mij geboden wordt is een downgrade naar het abonnement wat ik al afgesloten had, maar dat kost dan wel 25 euro `downgrade` kosten.  Nee, dan liever KPN, daar maken ze ook wel fouten, maar zijn ze tenminste zo eerlijk om dat toe te geven en vergoeden ze je de belkosten van de helpdesk als de fout bij hen ligt.  Opmerking van de redactie op 11-10-2010 om 17:32
  Zou u contact met ons op willen nemen via info@bencom.nl? Wellicht kunnen we iets voor u betekenen.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Jan Groen op 30-9-2010 om 09:06
  Ik heb wel interesse in Online samen met die dongel. Ik heb nu Telfort en betaal geen lijnhuur. Komt bij deze 24,95 nog lijnhuur? En gaan ze echt een nieuwe lijn aanleggen en wie moet dat betalen dan? Ik hoor graag van de redactie.
  Opmerking van de redactie op 30-9-2010 om 12:17
  Nee, net als bij Telfort is bij dit pakket van Online de lijnhuur inbegrepen. Gezien dat u nu al een ADSL aansluiting heeft bestaat er dus al (inactieve) telefoonlijn: een nieuwe aansluiting is dan niet noodzakelijk.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Op jullie site staat dat er voor online.nl snel internet geen administratiekosten in rekening worden gebracht.

  Als ik de voorwaarden open staat er toch duidelijk dat er 25 euro in rekening wordt gebracht.  Hoe zit het nu echt ?
  Opmerking van de redactie op 25-8-2010 om 23:05
  Deze actie geldt exclusief voor Internetten.nl. We zullen de voorwaarden laten herzien.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Gaan de kosten van dit pakket niet met meer dan 30% omhoog na het eerste jaar?
  Opmerking van de redactie op 21-6-2010 om 09:30
  Bij een aantal pakketten van Online geldt de eerste paar maanden een actieprijs. De bedragen die wij als maandprijs op onze sites tonen zijn echter vast: u gaat niet na een jaar meer betalen dan we u tonen.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Online bied televisie aan in samenwerking met Canal Digitaal. Als u een triple sat neemt dan kunt u alle BBC zenders (1-4) en diverse andere Engelse zenders gratis kijken. Voor meer info kijk op de Canal Digitaal website.
  http://www.canaldigitaal.nl/producten/schotelsets/triple-sat.aspx
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  leonore blake op 8-4-2010 om 22:47
  kunt u bevestigen dat BBC1 en BBC2 te ontvangen zijn.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Bij de overstap was een foutje gemaakt in de factuur. Maar dit was toch snel verholpen. De overstap qua lijn verliep prima. Alleen op de dag van overstap even `uit de lucht` geweest.

  Heb nu bijna een jaar online en moet toch even melden:
  - Geen problemen met de verbinding gehad.
  - De snelheid is prima (ik heb de 4mb aansluiting en deze geeft dit ook echt). En dan die prijs.

  Ben zeer tevreden (en tevreden klanten vinden het vaak best en schrijven weer niet zo snel op een forum, daarom toch even deze reactie).

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie