Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Online.nl

Lees reviews en ervaringen over Online.nl

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Online.nl geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Online.nl. Is Online.nl je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2011

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Online.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  A.N. de Wolf op 25-8-2011 om 16:31
  Omdat ik tevreden ben over xs4all internet, abonneerde ik mij argeloos op xs4all digitale TV. Tot mijn teleurstelling bleek achteraf in mijn regio geen HD leverbaar en bleek opnemen van het ene programma en tegelijkertijd kijken naar een ander programma niet mogelijk, zodat de opnamefunctie van de TV ontvanger zinloos is. Vervolgens bleek het abonnement niet vervroegd opzegbaar, ik moet nu een jaar doorbetalen. Dus: Digitale TV van xs4all: NIET DOEN !!!!
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  cathalijne op 23-6-2011 om 13:46
  Zit Nickelodeon nu wel of niet in het pakket? Op de site van Online staat ie er niet tussen.
  Opmerking van de redactie op 23-6-2011 om 17:19
  Met de zenderwijzer kunt u precies zien welke zender in welk pakket zit. U vindt de zenderwijzer in de linker menu balk van digitelevisie.nl
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  joost martens op 22-6-2011 om 23:51
  Het signaal komt via de ether (door de lucht) binnen. Wil dat dan zeggen dat je een schotel nodig hebt?  grt,
  Opmerking van de redactie op 23-6-2011 om 09:21
  Online heeft voor digitale televisie 2 partners: Digitenne en Canaldigitaal. Bij Digitenne volstaat een kleine (binnen)antenne, voor Canaldigitaal heeft u een schotel nodig. Gezien uw formulering ("door de lucht") heeft u het waarschijnlijk over het Digitenne aanbod en heeft u geen schotel nodig.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Is het niet mogelijk om één tv aan te sluiten op de tv-ontvanger (via een kabel) en een tweede tv via de mini-antenne?
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  MJ Waardenburg op 14-1-2011 om 14:14
  Hallo,  Ik zie dat meerdere smartcards gebruiken niet mogelijk is. Ik heb twee tv`s, moet ik voor elke tv een abonnement afsluiten om hiermee televisie te kunnen kijken?  Ik kijk uit naar het antwoord...
  Opmerking van de redactie op 15-1-2011 om 21:36
  Kijkt u via de ether of via satelliet? In het eerste geval: U kunt tot 3 TV`s aansluiten op een abonnement. Per TV heeft u één TV-ontvanger of TV-insteekkaart nodig. 2e geval: U kunt maximaal 3 televisies aansluiten. Extra smartcards bestelt u tegen een gereduceerd maandtarief bij CanalDigitaal.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie