Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
Online.nl

Lees reviews en ervaringen over Online.nl

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Online.nl geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Online.nl. Is Online.nl je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Online.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: 3 /10
  Aanrader? Misschien
  Lieke op 23-10-2013 om 15:53
  Langer dan 1 jaar klant
  Nu al zo'n anderhalf jaar een gebruiker van online.nl televisie en internet.
  Met internet hebben wij eigenlijk nooit klachten gehad, prima verbinding en vrij weinig storingen.
  Televisie daarentegen is werkelijk een drama!
  We hebbe ondertussen al 3 verschillende ontvangers gehad vanwege fouten van de klantenservice. Het beeld is echt niet zo haarscherp als ze doen voorkomen, maar daar is nog wel mee te leven. Het zijn alleen de storingen die ons enorm irriteren!
  Werkelijk IEDERE dag, zeker meer dan 10x per uur krijgen we storingen in ons beeld, met het daarbij behorende digitaal geluid. Net alsof er constant onweer in de lucht hangt. Regelmatig duren deze wel 10 minuten lang, en sinds kort is het zo erg dat we iedere dag wel een aantal zenders missen. Zogenaamd "u heeft nog geen toegang tot deze zender", terwijl dit de gangbare zenders zijn.
  Wat ook enorm frustreert is de antenne die erbij wordt geleverd. Belachelijk eigenlijk in deze tijd. Waar je dat lelijke ding ook neerzet, het beeld is nooit stabiel. Heb je het geluk om op 1 plaats 100% te hebben, een half uur later is dat weer 70% op dezelfde plaats.
  Wij zijn aan het aftellen tot de dag dat we kunnen switchen naar Ziggo, want 1 ding is zeker: NOOIT meer online.nl!!
  Verbeterpunten
  • Antenne
 • Beoordeling: 8 /10
  Aanrader? Misschien
  Koetje op 23-7-2013 om 09:01
  Klant geweest
  Helaas heb ik moeten stoppen met het abonnement. Dankzij KPN.
  Na wel 6 storing meldingen kwamen zowel Online als ik er achter dat het aan de kabels ligt van KPN.. En die gaat niks vervangen.. Dat kost geld. Dit betekent voor mij dat ik vast zit aan een kabel maatschappij. En benadeeld wordt door KPN. Helaas zijn zei de enige met alle rechten op de koper draadjes. Deze heb ik dan ook zelf verwijderd tot aan mijn voordeur.. Blijft wel mijn huis. Dus daar mijn rechten. Over Online niks anders dan lof. Zijn zeer snel in handelen op en top helpdesk, belt je na ieder actie terug om te kijken of er verbetering is. Helaas heb ik door de verhuurder van de koper draadjes moeten opzeggen.. Het minne daar van was ik zat aan een contract van 2 jaar vast. Heb daar door bijna 1,5 jaar voor niks betaalt. Helaas geeft KPN geen gehoor op mijn geklaag. Maar dat hoeft verder ook niet. Zal niet een bedrijf zijn die bij mij ooit binnen zal komen... Afijn Online werkt snel, komt na wat men beloofd, Als ik ooit verhuis zal ik er over nadenken om Online weer in huis te nemen..
  Pluspunten
  • Reactie is snel
  • Juiste communicatie
 • Beoordeling: 3 /10
  Aanrader? Misschien
  Johan op 2-5-2013 om 11:03
  Langer dan 1 jaar klant
  Starre houding van Online Verkoop. Ik heb al Internet van Online en wilde gebruik maken van de aanbieding om er TV en bellen bij te nemen.
  'Helaas meneer, u heeft een oud contract dat nog tot 6-2014 doorloopt.' Maar ik kan nu mijn KPN abonnementen opzeggen omdat de prijzen stijgen!?
  'Dat is dan jammer. Kan ik nog iets voor u doen!?'
  Nee, denk dat ik volgend jaar maar mijn Online.nl internet opzeg!
  Verbeterpunten
  • Soepeler met contracten

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie