Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
Online.nl

Lees reviews en ervaringen over Online.nl

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Online.nl geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Online.nl. Is Online.nl je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2022

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Online.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1 /10
    Aanrader? Misschien
    Jozef op 4-11-2022 om 10:55
    Klant geweest
    BESCHERM JEZELF en doe het NIET! Het meest bizarre bedrijf wat ik ooit heb meegemaakt. Ik ben er eindelijk vanaf want ik ben gestopt met betalen.. Je kunt via hun incasso bureau INTRUM wel onderhandelen en ik heb uiteindelijk het doel gehaald en is de 270 euro die openstond teniet gedaan.
    TIP: onthoud namen, data en gesprekduur voor het dossier. De klantenservice registreert telefonisch vaak niet of slecht de ellende. Maar via facebook Messenger kun je een dossier opbouw. 58 paginas dik!
    Pluspunten
    • INTRUM heeft blijkbaar met Online.nl geschakeld en ze hebben het opgegeven
    Verbeterpunten
    • De website online.nl inrichten als platform voor paardensport 😉
  • Beoordeling: 1 /10
    Aanrader? Misschien
    Van Eck op 21-10-2022 om 16:21
    Minder dan 1 jaar klant
    Slechter dan slecht!. Na een week nog geen werkende omgeving
    Pluspunten
    • Goedkoop, maar dan krijg je ook niks
    Verbeterpunten
    • Stoppen det het bedrijf. Maar niet nog meer mensen verdrietig.
  • Beoordeling: 1 /10
    Aanrader? Misschien
    Cat op 18-10-2022 om 13:16
    Langer dan 1 jaar klant
    Walgelijk bedrijf. Na opzegging blijven ze incasseren! Klanten "service" doet niks. Ze innen alleen maar je geld. Ze liegen tegen je en spelen een heel HEEL vies spelletje. Al 10 maanden probeer ik van ze af te komen. Ik mocht mijn abonnement al per maand opzeggen. Dit blijf ik doen maar zij blijven rekeningen sturen en ze blijven vooral liegen. Ze houden alles achter wat hun tegenwerkt kwa geld. Zelfs je telefoon gesprekken. Zij bepalen voor jou of je iets geweigerd heb of niet. bewijs leveren ze niet want ze sluiten onderzoeken die niet kloppen.
    Pluspunten
    • NIKS
    Verbeterpunten
    • Wanneer iemand aangeeft geen gebruik te kunnen of willen maken van en product dit ook toestaan en geen domme spelletjes spelen terwijl er heel duidelijk een punt achter gezet moet worden. Klantenservcie kan 10x beter. administratie kan 10x beter. Eerlijkheid kan ook 10x beter.
  • Beoordeling: 3 /10
    Aanrader? Misschien
    Anoniem op 20-9-2022 om 14:14
    Minder dan 1 jaar klant
    Tijdens het aansluiten had ik ineens 0,01mbit. Had de monteur de glasvezellijn kapot gemaakt. Nu is dat opgelost, maar is de wifi nog steeds instabiel. Daarnaast hebben ze ineens besloten het contract eenzijdig aan te passen en halen ze bepaalde interactieve functionaliteiten weg.
    Pluspunten
    • Geen dus. Het is goedkoop, maar daarmee dus duurkoop.
    Verbeterpunten
    • Online moet zich aan het contract houden
    • Online moet een betere router regelen
  • Beoordeling: 1 /10
    Aanrader? Misschien
    Kevin op 5-9-2022 om 16:33
    Langer dan 1 jaar klant
    Abonnement wijzigen zorgt voor afsluiting
  • Beoordeling: 1 /10
    Aanrader? Misschien
    Anne Vrieling op 2-9-2022 om 14:10
    Langer dan 1 jaar klant
    Deze aanbieder kan de diensten waarvoor je betaalt niet leveren.
    Als je de helpdesk belt wordt je niet goed geholpen omdat men daar geen zin in heeft.
    De mensen die je telefonisch te woord staan zijn asociaal en onbeschoft.
    Vreselijke provider, sluit uier geen abonnement af!!!!
    Pluspunten
    • Geen!!!
    Verbeterpunten
    • Klantenservice is asociaal in benadering
    • Opnames terug kijken
    • Technische dienst is asociaal in benadering
    • Bij het niet kunnen oplossen van klachten mag je wettelijk gezien het abonnement beëindigen, Online houdt zich hier niet aan.
  • Beoordeling: 1 /10
    Aanrader? Misschien
    Sjaak op 19-8-2022 om 10:11
    Langer dan 1 jaar klant
    Dit is dus echt het afvoerputje onder de providers. Een totaal incapabele helpdesk. Woke medewerkers die zich alles persoonlijk aantrekken maar het probleem interesseert ze dan weer niets.
    Als je een alternatief hebt neem dat dan. Online is ..., was .... en zal altijd ... blijven. Incasseren kunnen ze alleen je geld.
    Pluspunten
    • Dat een verhuizing dan weer wel goed geregeld wordt. Maar dat is dan ook een andere afdeling dan die vreselijke helpdesk!
    Verbeterpunten
    • Neem eens behoorlijk personeel aan. En ontsla al die huilebalken
  • Beoordeling: 8 /10
    Aanrader? Misschien
    Nsr1855 op 19-7-2022 om 11:59
    Minder dan 1 jaar klant
    Sinds begin juli 2022 klant.
    Vanaf het moment dat het contract afgesloten is, super!

    Goede informatie over de status van je bestelling, oplevering etc.

    Helaas werkte het internet niet vanaf het begin, maar dat probleem lag in mijn meterkast.

    Na een vriendelijk gesprek met de klantenservice die overigens zeer goed te bereiken was, kon ik een afspraak maken met de storingsmonteur, dit was een fluitje van een cent en de monteur was keurig optijd en zeer vriendelijk.

    Alles werkt nu, het lijkt wel beter te werken als bij Ziggo, waar ik tot voor kort nog klant was.

    Ook de Canal Digtal TV App werkt naar mijn idee veel beter als de ZiggoGo app.
    Pluspunten
    • - Snelle service
    • - goede verbinding
    • - vriendelijk en goed bereikbare klantenservice
    • - goede prijs
    Verbeterpunten
    • - verbinding via de telefoonaansluiting
  • Beoordeling: 1 /10
    Aanrader? Misschien
    Ad Uildriks op 13-7-2022 om 15:22
    Minder dan 1 jaar klant
    Waardeloze verbinding TV, regelmatig storingen.
    Telkens opnieuw opstarten , een groot drama.
    Nu weer een melding K524, oplossing kan volgens de "klantenservice" 4 tot 5 werkdagen duren.
    Als mij contract afloopt ga ik direct terug naar KPN.
  • Beoordeling: 1 /10
    Aanrader? Misschien
    Shahram op 8-4-2022 om 00:22
    Langer dan 1 jaar klant
    slecht verbinding, langzaam snelheid en af en toe wegvallen van hele Internet zijn de kleine zorg , een van de meest slechte klantservice dat Ik mee gemaakt heb , lief maar behoorlijk onprofessioneel.
    Pluspunten
    • is er?!!!
    Verbeterpunten
    • Klantservice verbeteren zou een goed begin zijn.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie