Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar

Alles in 1 pakket vergelijken

Al vanaf € 29,83 p/m!

Internetten.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor het vergelijken van al je internet-, tv- en bel abonnementen. Vul in de vergelijker jouw gegevens en voorkeuren in en we laten je de beste Alles-in-1 abonnementen zien die aansluiten op jouw wensen.

Exclusieve cashback tot € 110

Start je vergelijking

+
alles-in-1
internet
internet+tv
internet+bellen

Huidige provider

Selecteer de provider van je mobiele abonnement waarbij je nu klant bent of klant wilt worden. Je ziet direct welke voordelen je krijgt op je thuis of mobiele abonnement.
Mobiele provider:
Energie­leverancier:
Staat jouw mobiele provider en/of energieleverancier er niet bij? Dan is er geen combinatievoordeel beschikbaar.

Alle providers van Alles-in-1 pakketten op een rij

Internetten.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor het vergelijken van al je internet-, tv- en bel abonnementen. Vul in de vergelijker jouw gegevens en voorkeuren in en we laten je de beste Alles-in-1 abonnementen zien die aansluiten op jouw wensen.

Heb je een vraag over alles-in-1 vergelijken?

Neem dan gerust contact op met de specialisten van Internetten.nl.
Wij staan voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00.
Internetten.nl
"Prima site volledige informatie en overzichtelijk."
Ben thumbsup
9,4
198 overstappers beoordeelden ons
Lees alle beoordelingen
 • Exclusieve cashback

  Altijd minimaal € 20
  De cashbackactie is alleen geldig voor abonnementen die via Internetten.nl zijn afgesloten. De actie geldt alleen voor de consumentenproducten. Varianten van pakketten die meedoen aan de actie zijn: internet, internet & bellen, internet & TV, alles-in-1. Zakelijk internet en mobiel internet komen niet in aanmerking voor de cashbackactie.
  Bekijk hier de volledige actievoorwaarden
 • Onafhankelijk

  Elke provider kan op 1 staan
 • Kennis en ervaring

  Actief sinds 1999

Veelgestelde vragen

over alles-in-1 vergelijken
 • Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Gebruik je meerdere apparaten op het netwerk of stream je graag films in hoge resolutie? Dan kun je het beste kiezen voor een abonnementen met een hoge downloadsnelheid, 20 mb/s of meer. Als je een fanatiek gamer bent, wordt een snelheid van minimaal 50 mb/s aangeraden. Hoe hoger het aantal mb/s is, hoe sneller de verbinding is en hoe minder tijd het kost om een pagina te laden of video te streamen.

 • Welke providers bieden alles-in-1 aan?

  Er zijn veel verschillende alles-in-1 providers. Providers die onder andere alles-in-1 pakketten aanbieden zijn Odido, XS4ALL, Youfone, Ziggo, Budget alles-in-1, Caiway Delta en KPN.

 • Hoe werkt het overstappen van internet, tv en bellen?

  Heb je het ideale abonnement gevonden? Dan is overstappen heel gemakkelijk. Je nieuwe provider zorgt ervoor dat je oude contract wordt opgezegd en je nieuwe abonnement wordt afgesloten. Denk er wel om dat je pas een nieuw abonnement afsluit, als je oude afloopt. Zo voorkom je dat je een opzegvergoeding moet betalen. Heb je een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan kan je natuurlijk ieder moment overstappen. 

  Als je een nieuw abonnement hebt afgesloten, heb je 14 dagen bedenktijd. Mocht je toch iets anders willen, dan kan je binnen deze 14 dagen nog afzien van je abonnement.

 • Hoe vergelijk ik een alles-in-1 pakket?

  Vul in de vergelijker jouw postcode en huisnummer in en wij laten je een overzicht zien van de goedkoopste alles-in-1 pakketten die beschikbaar zijn op jouw adres.

  In de vergelijker kun je precies jouw voorkeuren aangeven. Bepaal zelf de downloadsnelheid, het aantal tv zenders, onbeperkt bellen naar vaste nummers of mobiel en het type internetaansluiting je wilt. Je kunt alleen voor glasvezel kiezen als dit beschikbaar is op jouw adres.

 • Waarom alles-in-1 vergelijken?

  Als je al een langere tijd bij dezelfde alles-in-1 provider zit, kan het zijn dat jouw provider niet meer de beste keuze is. Met de onze vergelijker op internetten.nl vergelijk je gemakkelijk alle alles-in-1 abonnementen. Providers bepalen zelf de prijzen, waardoor een andere provider meer kan bieden voor dezelfde of zelfs een lagere prijs per maand. 

  Daarnaast kun je bij het overstappen kortingen ontvangen, die je als vaste klant niet krijgt. Bij de meeste providers krijg je bijvoorbeeld een welkomstkorting. Hierdoor betaal je vaak de eerste 6 maanden minder. Sommige providers geven zelfs 9 maanden korting.

Wat is een Alles-in-1 abonnement?

Bij een Alles-in-1 abonnement sluit je tv, bellen en internet in één abonnement af. Vaak is een Alles-in-1 abonnement goedkoper dan losse abonnementen bij verschillende aanbieders. Bij een Alles-in-1 pakket heb je één aanspreekpunt en profiteer je van bundelkorting. Daarnaast kun je extra diensten afsluiten, zoals interactieve tv met begin gemist en tv on demand. Maak je veel gebruik van internet, tv en bellen? Dan ben je waarschijnlijk het goedkoopste uit met een Alles-in-1 abonnement. Kijk je weinig of nooit tv? Dan is een internet only abonnement voor jou voordeliger.

Internet, tv en bellen vergelijken

Maak eerst een inschatting van je internet-, tv- en belgedrag. Kijk je alleen naar de basiszenders, gebruik je weinig internet en bel je nauwelijks? Dan is het zonde om een uitgebreid abonnement te nemen met extra zenders, een zware internetverbinding en onbeperkt bellen. Je betaalt daar dan namelijk wel extra voor.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Gebruik je meerdere apparaten op het netwerk of stream je graag films in hoge resolutie? Dan kun je het beste kiezen voor een abonnementen met een hoge downloadsnelheid, 20 mb/s of meer. Als je een fanatiek gamer bent, wordt een snelheid van minimaal 50 mb/s aangeraden. Hoe hoger het aantal mb/s is, hoe sneller de verbinding is en hoe minder tijd het kost om een pagina te laden of video te streamen.

Welke internetverbinding kan ik kiezen? 

Je kunt internet ontvangen via DSL, kabel en glasvezel. DSL is de oudste internetmogelijkheid. In bepaalde nieuwbouwwijken is DSL niet meer beschikbaar. De internetsnelheid is met een DSL-verbinding afhankelijk van hoe ver je van de KPN-wijkcentrale woont. De aangeboden snelheid is lager als je verder van de centrale woont. Bij DSL is de uploadsnelheid aanzienlijk lager dan de downloadsnelheid. 

Naast DSL wordt ook de televisie coax kabel gebruikt om te internetten. In het kort wordt dit kabel internet genoemd. Voorheen moest je om te internetten via de kabel, een internet- en tv-abonnement bij dezelfde provider afsluiten. Tegenwoordig zijn er wel internet only opties beschikbaar bij de kabelaars. Bij kabel is de internetsnelheid niet afhankelijk van hoe ver je van de wijkkast woont en er is weinig ruis. Net als bij DSL, is de uploadsnelheid bij kabel wel een stuk lager dan de downloadsnelheid.

Glasvezel internet is de nieuwste internettechniek. Bij glasvezel zijn de down- en uploadsnelheid gelijk. De snelheid is meestal hoger dan bij een kabelaansluiting. Glasvezel wordt de toekomstbestendige internetaansluiting genoemd, omdat we steeds meer apparaten aansluiten op het internet. Glasvezel is de beste internetaansluiting als je verzekerd wilt zijn van snel internet. Helaas is glasvezel nog niet op alle postcodes beschikbaar, maar er wordt hard aan gewerkt.

Welke zenderpakketten zijn er?

Kijk je graag naar sportwedstrijden of films? Dan is een uitgebreid zenderpakket de beste keuze voor jou. Kijk je alleen naar de standaard zenders, dan is het niet nodig om een extra zenderpakket af te sluiten. Je betaalt hier tenslotte maandelijks extra voor. In onze vergelijkers geef je gemakkelijk jouw voorkeuren voor een extra zenderpakket aan.

Inclusief bellen of niet? 

Bij sommige providers is bellen gratis opgenomen is het Alles-in-1 abonnement. Je betaalt dan alleen als je ook daadwerkelijk belt. Bij abonnementen waarbij je wel betaalt voor telefonie, kun je kiezen uit onbeperkt bellen of bellen per minuut. Bel je nooit via de vaste telefoonlijn en rekent de provider hier wel kosten voor? Dan kun je beter kiezen voor een abonnement zonder telefonie.

Alle Alles-in-1 providers overzichtelijk op een rij

Providers bieden pakketten aan met verschillende opties. Iedere provider hanteert zijn eigen prijzen. Hierdoor ontstaan verschillen in de prijs-kwaliteitverhoudingen. Zo kan een abonnement veel goedkoper zijn bij een andere provider, terwijl de specificaties bijna hetzelfde zijn. Ook kunnen de pakketten verschillen in extra’s die je bij het abonnement krijgt, zoals interactieve tv-opties.  

Daarom is het verstandig om je Alles-in-1 abonnement te vergelijken. Dit doe je gemakkelijk op Internetten.nl. Vul jouw voorkeuren in en je ziet een overzicht met abonnementen die voldoen aan jouw wensen. 

Via Internetten.nl vergelijk je Alles-in-1 pakketten van de volgende providers:

Odido, Youfone, Ziggo, Budget Alles-in-1, Freedom, KPN, Online.nl, Solcon, Caiway, Delta, Jonaz, SKP Pijnacker en St. Kabelnet Veendam.


Snelheid versus prijs

Op Internetten.nl kun je Alles-in-1 pakketten vergelijken op prijs en snelheid. Vind je het belangrijk om een zo goedkoop mogelijk Alles-in-1 pakket af te sluiten? Kies dan voor de vergelijker ‘goedkoopste Alles-in-1 pakketten’. Ben je liever zeker van altijd snel internet? Vul dan jouw voorkeuren in in de ‘Snelste Alles-in-1 pakketten’-vergelijker.


De best beoordeelde Alles-in-1 providers

Naast de prijs is de kwaliteit van de diensten die de providers leveren ook belangrijk. Hoe is het gesteld met de klantenservice? Hoe zit het met het aantal storingen per jaar? Ieder kwartaal worden alle Alles-in-1 providers beoordeeld. De providers worden beoordeeld op de kwaliteit van de internet-, vaste telefoon- en digitale televisieverbinding, kwaliteit van de klantenservice, het oordeel van de aanbieder en het aantal storingen.


100% onafhankelijk vergelijken

Wij vinden het belangrijk om 100% onafhankelijk te zijn. Daarom zijn we zo transparant en eerlijk mogelijk. Iedere aanbieder heeft bij ons een gelijke kans om bovenaan in het overzicht te komen als goedkoopste aanbieder. Zo kun jij ervan uitgaan dat we een zo compleet mogelijke vergelijking voor je maken en vind jij het abonnement dat het beste bij je past, voor de laagste prijs.