Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vara`s KASSA morgen met internetspecial

Leestijd: 1 minuut

Het programma Kassa (Vara consumentenprogramma) heeft de helpdesks van verschillende providers getest.  De volgende providers zijn beoordeeld: XS4ALL, Wanadoo, Planet, Het Net, Freeler, Tiscali, Zon, Chello, @home en Wanadoo cable.

De resultaten daarvan zullen in de uitzending van aanstaande zaterdag 22 februari worden besproken (ned. 3, van 19:00 tot 19:30 uur).

Kassa beoordeelt de helpdesk op vier factoren: kosten, bereikbaarheid, kwaliteit en service. Iedere factor is opgesplitst in een aantal subfactoren, voor iedere factor kun je een maximaal aantal punten scoren, en sommige factoren wegen zwaarder dan anderen. Er zijn in totaal 3 problemen aan de helpdesk voorgelegd, twee telefonisch en een per e-mail.

Voor meer informatie zie: Info-omroep.nl en uiteraard het programma Kassa op zaterdagavond 22-02-03 om 19:00 uur op Nederland 3.

Een paar uur na de uitzending is deze ook geheel online te bekijken.

Geactualiseerd: vrijdag 31 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie