Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Alles over internet + TV

Internet + TV staat voor een combinatie-abonnement van Internet en TV bij één aanbieder.

Voordelen Internet + TV alles-in-1-pakketten-1.jpg

Veel consumenten kiezen voor een combipakket van internet + bellen + televisie (Triple Play). Zo'n 3-in-1 pakket van één aanbieder is meestal goedkoper dan verschillende losse abonnementen bij meerdere providers. Een ander voordeel is dat je één nota en één aanspreekpunt voor alle diensten hebt. Bij een 2-in-1 pakket geldt dit uiteraard ook. Tegenwoordig zit er weinig verschil in de prijzen van alles-in-1 en een internet + TV pakket, omdat je de belaansluiting er in veel gevallen bij krijgt. Je betaalt dan alleen voor de gesprekken die je voert. 


Geen vaste telefoonlijn nodig?

Bel je voornamelijk mobiel en niet meer via de vaste telefoonlijn, dan kun je beter kiezen voor Internet + TV (2-in-1). Daardoor ben je vaak goedkoper uit. Soms is het goedkoper om toch een 3-in-1 pakket te nemen, bijvoorbeeld omdat er een scherpe actie is, je gebruikt je telefoonlijn dan misschien niet, maar bent zo toch goedkoper uit.

Internet kun je ontvangen via DSL, glasvezel en kabel. Het TV-signaal kun je via diezelfde verbinding ontvangen of via de ether en de schotelantenne. In de Internet + TV vergelijking laten we zoveel mogelijk combinaties zien.


01-04-2019

Navigatie