Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
9,4 /10

Alles over internet + TV

Internet + TV staat voor een combinatie-abonnement van Internet en TV bij één aanbieder.

Voordelen Internet + TV alles-in-1-pakketten-1.jpg

Veel consumenten kiezen voor een combipakket van internet + bellen + televisie (Triple Play). Zo'n 3-in-1 pakket van één aanbieder is meestal goedkoper dan verschillende losse abonnementen bij meerdere providers. Een ander voordeel is dat je één nota en één aanspreekpunt voor alle diensten hebt. Bij een 2-in-1 pakket geldt dit uiteraard ook. Tegenwoordig zit er weinig verschil in de prijzen van alles-in-1 en een internet + TV pakket, omdat je de belaansluiting er in veel gevallen bij krijgt. Je betaalt dan alleen voor de gesprekken die je voert. 


Geen vaste telefoonlijn nodig?

Bel je voornamelijk mobiel en niet meer via de vaste telefoonlijn, dan kun je beter kiezen voor Internet + TV (2-in-1). Daardoor ben je vaak goedkoper uit. Soms is het goedkoper om toch een 3-in-1 pakket te nemen, bijvoorbeeld omdat er een scherpe actie is, je gebruikt je telefoonlijn dan misschien niet, maar bent zo toch goedkoper uit.

Internet kun je ontvangen via DSL, glasvezel en kabel. Het TV-signaal kun je via diezelfde verbinding ontvangen of via de ether en de schotelantenne. In de Internet + TV vergelijking laten we zoveel mogelijk combinaties zien.


01-04-2019

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie